I august feirer vi 10-års jubileum på Stoa Fysikalske Senter.

10 år med fysioterapi. 10 år i privat praksis. 10 år med manuell behandling. 10 år med kvalitet. I løpet av disse årene har faget utviklet seg, det er kommet ny forskning, samtidig som man har fått masse erfaringskjøtt på den faglige kroppen. Visjonen da, som i dag, er å gjøre og gi den beste behandlingen til enhver pasient. Kvalitet i utvikling.

Grundig undersøkelse er viktig

Som behandlere ønsker vi å gi den beste behandlingen. En behandling som virker. Det har vært og ER det viktigste for oss på Stoa. Det har funket i 10 år. Vi har hjulpet tusenvis av folk, og ønsker å fortsette med det.

Er du pasient på Stoa Fysikalske Senter blir du alltid grundig undersøkt ved første konsultasjon. Riktig diagnostisering gir riktig behandling. Riktig behandling er god fysioterapi. Alle vet at det finnes flere veier til Rom.

Hendene som arbeidsverktøy

Våre pasienter får manuell behandling, det er vår vei. Vi bruker hendene i de ulike strukturene, direkte på. For å undersøke, for å diagnostisere, for å behandle.

Trening er også viktig. Det er viktig for å rehabilitere, for å forebygge. Våre pasienter får begge deler ved behov, øvelser med hjem, eller trening i små grupper med en aktiv fysioterapeut. Hands on!

Hands on! Da kjenner man strukturene bedre – da blir det god fysioterapi!