Nei, du trenger ingen henvisning for behandlinger hos oss.
En behandlingstime hos oss er cirka 25 minutter, avhengig av type behandling.
Vi bestreber oss for at pasientene våre ikke skal vente lenge på å få behandling. Normalt vil du kunne få time 1-3 dager etter du har kontaktet oss.
Nei, du må ikke ta bilder før du starter behandling. Ofte er den kliniske undersøkelsen vel så god og viktig i forhold til diagnostisering av den aktuelle skaden. Faktisk vil 60 % friske personer oppleve at man har en skade ved et MR-bilde, uten at de har symptomer/smerter på skaden.

Det er også mulig at en MR ikke viser skaden, selv om man faktisk har påvist den ved en klinisk undersøkelse. Hvis vi er i tvil om en skade, eller ønsker å konstatere omfanget, kan vi be om en MR via pasientens fastlege.

Vi starter behandlingen med en god, klinisk undersøkelse. På bakgrunn av denne kan vi anslå hvor mange behandlinger vi anbefaler, men det er viktig å understreke at dette er avhengig av type plager du har og hvor gode fremskritt behandlingen gir.
Ja, hos oss betaler du for kvalitet og god undersøkelse/behandling. Prisene er fra 390,- avhengig av behandlingstid og behandler. Bruk av trykkbølge koster 500,- per behandling. Prisene er de samme, både med og uten henvisning.
Som grunnlag for vurdering og behandling gjennomgår vi din sykehistorie. Har du gjennomført undersøkelser eller behandlinger på sykehus eller andre behandlingssteder, er det fint hvis du tar med dette.

Du trenger ikke håndkle eller lignende hos oss.

Ja. Flere av våre behandlere driver aktivt med idrett selv. I tillegg er vi tilknyttet flere idrettslag. Vi kan vise til gode resultater på behandling av idrettsskader.
Ja. Det er gode parkeringsmuligheter utenfor klinikken. Vi holder til på bakkeplan, med enkel adkomst.
Nei, du må ikke trene på treningssenter. Vi kan lage et tilpasset treningsprogram du kan bruke hjemme. Noen enkle øvelser er ofte det beste. For noen er det nok med noen enkle tøyeøvelser, eller så trenger man faktisk ikke gjøre mye selv.
I mange tilfeller blir du raskere frisk med egeninnsats. Dette kan være ulike øvelser du kan gjøre hjemme i etterkant av behandlingene. Hvis dette er hensiktsmessig for deg, viser vi deg øvelser du kan gjøre hjemme.
Vi er opptatte av evidensbasert fysioterapi og behandlingsmetoder (forsknings- og medisinsk godkjent). Har du hatt effekt av annen type behandling som fungerer for deg, er det helt topp for deg! Alt som fungerer for deg, er en god behandling. Vi mener imidlertid at våre metoder er de beste for folk flest, og med mest varig resultat.